Ζεστή κρέμα σοκολάτα

Συντάκτης: Δώρα Μπαρμπαρέσου

Μια συνταγή από τις καλύτερες του διαγωνισμού «Jamie Oliver- Γλυκό στο πι και φι». Η νικήτρια του διαγωνισμού κατόπιν κλήρωσης και αναγνώστριά μας, Δώρα Μπαρμπαρέσου, μοιράζεται τη δική της πρόταση για το πιο γρήγορο και εύκολο γλυκό, όπως λέει και η ίδια.

ΥΛΙΚΑ

Για μια μερίδα:

2 κουταλάκια του γλυκού κορν φλαουρ

2-4 κομμάτια σπασμένη κουβερτούρα

λίγη ζάχαρη (αν επιθυμείτε)

1 ποτήρι γάλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα φλιτζάνι ζεσταίνετε το μισό και παραπάνω ποτήρι γάλα, αφήνετε να λιώσει μέσα εκεί η κουβερτούρα και προσθέτετε τη ζάχαρη.
  • Στο υπόλοιπο ποτήρι γάλα, βάζετε το κορν φλαουρ και το χτυπάτε με ένα κουταλάκι μέχρι να λιώσει.
  • Όταν βράσει το γάλα, ρίχνετε το υπόλοιπο γάλα, ανακατεύετε και έτοιμο!

Συντάκτης: Δώρα Μπαρμπαρέσου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.