Συνταγή για εύκολο δροσιστικό επιδόρπιο

Συντάκτης: Ελένη Ανδρικοπούλου

Για τους γλυκατζήδες της παρέας έχω την πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για το απόλυτο καλοκαιρινό γλυκό, που θα σας δροσίσει!

Υλικά

*Για 6 μερίδες (6 μπολάκια):

-2 φακελάκια φρουί ζελέ

-2 φακελάκια Άνθος Αραβοσίτου στιγμής

2 εναλλακτικές για να το συνοδεύσετε:

1. Για πιο φρουτώδη γεύση, κόψτε κομματάκια τα φρούτα της αρεσκείας σας.

2. Για πιο γλυκιά γεύση, επιλέξτε μπισκότα της αρεσκείας σας. Οι δικές μου προτάσεις είναι οι εξής: Digestive, Μιράντα Παπαδοπούλου και τα Goody της Αλλατίνη.

Εκτέλεση 

Ακολουθούμε τις οδηγίες που αναγράφονται στα πακέτα του ζελέ και της κρέμας. Μόλις είναι έτοιμα παίρνουμε μπολάκια και, ανάλογα με την εναλλακτική που προτιμούμε, κάνουμε τα εξής:

1. Με κομματάκια φρούτων

Βάζουμε το ζελέ στα μπολάκια και προσθέτουμε τα κομμάτια φρούτων. Ύστερα τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει το ζελέ. Όταν έχει πια παγώσει, προσθέτουμε από πάνω την κρέμα και τα βάζουμε ξανά στο ψυγείο. Για γαρνίρισμα μπορούμε να βάλουμε και λίγη σαντιγί.

2. Με μπισκότα 

Προσθέτουμε πρώτα την κρέμα στα μπολ. Ακολούθως βάζουμε τα μπισκότα επιλογής μας από πάνω και, τέλος, χύνουμε χλιαρό το ζελέ. Ύστερα τα τοποθετούμε στο ψυγείο.

Θα σας δώσω τώρα και κάποιους συνδυασμούς γεύσεων ζελέ και κρέμας.

ΖΕΛΕ                          ΚΡΕΜΑ

Φράουλα                    Φράουλα

Κεράσι                        Σοκολάτα

Ανανάς                        Μπισκότο

Λεμόνι                         Βανίλια

Καλή σας απόλαυση!

Συντάκτης: Ελένη Ανδρικοπούλου,

Influence:

Αγαπώ τη μόδα, τρελαίνομαι για καθετί που σχετίζεται με τον χώρο αυτό, τους μεγάλους οίκους, μεταξύ άλλων Versace, Gucci, Fendi, και τις πρωτεύουσες της μόδας…