Σπαγγέτι με λεμόνι και σολομό
Το ξύσμα λεμονιού δίνει απίστευτο άρωμα τόσο στα γλυκά όσο και τα φαγητά. Μη φοβάστε να προσθέσετε ξύσμα λεμονιού στα ζυμαρικά σας καθώς θα δώσει γεύση, άρωμα και ταιριάζει πολύ με το σολομό. Πρωτοτυπήστε με γνώριμα υλικά από την κουζίνα σας!
Υλικά:
1 πακέτο ζυμαρικά
½ φλ. ελαιόλαδο
Ξύσμα από μισό λεμόνι
150-200 γραμμάρια καπνιστού ή φρέσκου φιλέτου σολομού
Αλάτι – Πιπέρι
Εκτέλεση:
- Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και στη συνέχεια τα σουρώνετε.
- Ζεσταίνετε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα και μετά προσθέτετε τα ζυμαρικά
- και το ξύσμα του λεμονιού.
- Ανακατεύετε καλά και αποσύρετε από τη φωτιά.
- Τέλος, κόβετε σε μικρά κομμάτια το σολομό και τα σερβίρετε πάνω στο πιάτο.