Σολωμός με σάλτσα τυριού και μουστάρδας

Συντάκτης: Flowmagazine

Μια εκλεκτή συνταγή για σικ βραδιές κάτω από το σεληνόφως. Φιλέτο σολωμού στο φούρνο με πικάντικη σάλτσα μουστάρδας. Απολαύστε τη!

Υλικά

  • Σολωμός5 φιλέτα
  • Κεφαλογραβιέρα150 γρ τριμμένη ή καπνιστό τυρί μετσοβόνε
  • Βούτυρο4 κουταλιές της σούπας
  • Μουστάρδα πικάντικη1 κουτάλι της σούπας
  • Κρέμα γάλακτος3 κουταλιές της σούπας
  • Αλάτι1 κουταλάκι του γλυκού
  • Πιπέρι1/2 κουταλάκι του γλυκού

______________________

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι καλύτερες τροφές για γυναίκες μετά τα 40

______________________

Οδηγίες

  • Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα, λιώνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι λίγο να μην καεί και το ρίχνουμε σε ένα ταψί ή σε ένα πυρίμαχο σκεύος.
  • Τοποθετούμε τα φιλέτα μέσα στο ταψί ή το πυρίμαχο σκεύος και τα περιχύνουμε με το βούτυρο.
  • Ανάβουμε τον φούρνο στο γκρίλ στους 180 βαθμούς και ψήνουμε τα φιλέτα για περίπου 4 λεπτά.
  • Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά όλα μαζί σε ένα μπολ πολύ καλά.
  • Γυρίζουμε τα φιλέτα και από την άλλη μεριά και τα περιχύνουμε με το μείγμα που έχουμε φτιάξει και τα αφήνουμε να ψηθούν για άλλα 4 λεπτά. Μόλις ροδίσουν σβήνουμε τον φούρνο.

ΠΗΓΗ:chefoulis.gr

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…