Σαλάτα με σαρδέλες, ντομάτα και αγγούρι
Μια σαλάτα με γεύση θάλασσας στο πιάτο σας. Αν την συνδυάσετε με ψωμί θα έχετε ένα πλήρες χορταστικό γεύμα με μόλις 2 ευρώ. Εμεις τη δοκιμάσαμε με κουλούρι θεσσαλονίκης που πάει τέλεια.
Υλικά
2 κονσέρβες σαρδέλες σε φυτικό λάδι
1 κρεμμύδι
2 ντομάτες
1 αγγούρι
μισή πράσινη πιπεριά
1 καρότο
1 κουταλιά της σούπας λάδι
1κουταλιά της σούπας ξύδι
Εκτέλεση
Αρχικά πλένετε καλά τα λαχανικά, τα ξεφλουδίζετε και τα κόβετε σε μεσαία κομμάτια. Το καρότο και το κρεμμύδι τα κόβετε σε λεπτές λωρίδες. Βάζετε τα λαχανικά σε μια μεγάλη γαβάθα, προσθέτετε το αλάτι, το λάδι και το ξύδι και ανακατελυετε όλα μαζι. Η σαλάτα σας είναι έτοιμη.