Σαλάτα με ρόκα και φιλέτο μοσχαριού
Το γεύμα μας σήμερα έχει πολλές βιταμίνες από τα λαχανικά και πρωτεΐνες από το μοσχαρίσιο φιλέτο. Ό,τι κρέας και να έχετε σπίτι σας βάλτε το μέσα στη σαλάτα και θα βγει υπέροχος συνδυασμός υλικών.
Υλικά
1 μικρή κίτρινη πιπεριά σε λεπτές φέτες
125 γρ. μπιζέλια
250 γρ. ντοματάκια κομμένα στη μέση
1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα σε νιφάδες
120 γρ. Ρόκα χοντροκομμένη
1 κ.γλ. νιφάδες τσίλι
2 (650 γρ.) Φιλέτα μοσχαριού
2 κ.σ. Χυμός λεμονιού
Εκτέλεση
- Ανακατεύετε σε ένα μπολ το τσίλι, το χυμό λεμονιού και το μοσχάρι.
- Σκεπάστε και βάλτε τα στο ψυγείο 6 ώρες ή όλη τη νύχτα.
- Στραγγίστε το μοσχάρι και πετάξτε τη μαρινάτα.
- Βάλτε το μοσχάρι πάνω στη ζεσταμένη και λαδωμένη πλάκα ψησίματος.
- Ψήστε μέχρι να ροδίσει και στις δύο πλευρές και να ψηθεί μέσα όσο θέλετε.
- Βγάζετε το μοσχάρι από το τηγάνι και το κρατάτε ζεστό.
- Αφήστε το 5 λεπτά και κόψτε το φέτες.
- Ανακατεύετε σε μια μεγάλη σαλατιέρα το μοσχάρι, τη ρόκα, τα ντοματάκια, τα μπιζέλια, την πιπεριά και την παρμεζάνα.
Είναι έτοιμο για σερβίρισμα.