Καλοκαιρινή Σαλάτα Καρπούζι σε λιγότερο από 5’!
Ο Chef Μιχάλης Βογιατζής μας προτείνει μια δροσερή καλοκαιρινή σαλάτα σε λιγότερο από 5 λεπτά. Υλικά εύκολα, οικονομικά για μια συνταγή που δεν απαιτεί πολύ χρόνο αλλά έχει ένα γευστικά δροσερό αποτέλεσμα στον ουρανίσκο μας! Δοκιμάστε την!
Υλικά:
200γρ βραστό παντζάρι
200γρ καρπούζι
100γρ φέτα
5-6 φύλλα δυόσμο
20γρ καραμελωμένο μπαλσάμικο
Tips υλικών:
Τα παντζάρια τα αγοράζετε έτοιμα βρασμένα από το super market, θα τα βρείτε στα ψυγεία λαχανικών.
Το καραμελωμένο μπαλσάμικο, υπάρχει και αυτό έτοιμο σε μπουκαλάκι.
Εκτέλεση:
Ξεκινάμε με τα παντζάρια, τα κόβουμε ροδέλες. Στη συνέχεια κόβουμε το καρπούζι σε μικρά κυβάκια (αν τα προτιμάτε μεγαλύτερα, μπορείτε να τα κόψετε πιο μεγάλα).
Τοποθετούμε στο πιάτο το παντζάρι και από πάνω στήνουμε τα κυβάκια καρπουζιού.
Στη συνέχεια στήνουμε με το καραμελωμένο μπαλσάμικο. Τέλος στολίζουμε με τα φυλλαράκια του δυόσμου. Αν θέλετε μπορείτε να τα ψιλοκόψετε, σε περίπτωση που δεν τα θέλετε ολόκληρα