Ψαρονέφρι με πατάτες και φρέσκο τυρί κρέμα
Δεν χρειάζεται να είσαι τέλειος στην μαγειρική για να καταφέρεις να μαγειρέψεις την συγκεκριμένη συνταγή. Βάζουμε πρώτα τις πατάτες στο φούρνο, σοτάρουμε το ψαρονέφρι στο τηγάνι και …voila! Έτοιμο το φαγητό, γρήγορα και εύκολα!
Υλικά:
640 γρ χοιρινό φιλέτο
4 τμχ. πατάτες
200 γρ ελαιόλαδο
200 γρ φρέσκο τυρί κρέμα
160 ml λευκό κρασί
1 τομάτα, κομμένη σε κύβους
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
- Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα του χοιρινού.
- Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κύβους τις πατάτες, τις αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη τομάτα και λίγο λάδι.
- Ψήνουμε σε ένα ταψάκι τις πατάτες στο φούρνο στους 180ο C για 45 λεπτά.
- Σ’ ένα τηγάνι σοτάρουμε τα χοιρινά φιλέτα.
- Σβήνουμε με λευκό κρασί και κόβουμε σε φέτες.
- Τοποθετούμε τα κομμάτια του χοιρινού στο ταψάκι με τις πατάτες, ενσωματώνουμε το τυρί κρέμα και ροδίζουμε στο φούρνο.