Ψάρια με αβοκάντο και μάνγκο
Ετοιμάστε μια ιδιαίτερη σάλτσα για να ψάρια σας με αβοκάντο, μάνγκο, μυρωδικά και εσπεριδοειδή.
Υλικά
1 κιλό ψάρια
5 μέτριες ντομάτες ψιλοκομμένες
1 μεγάλο μάνγκο ψιλοκομμένο
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 μέτριο αβοκάντο ψιλοκομμένο
1 φύλλο φρέσκο πολύ ψιλοκομμένο
1 κ. γλ. λεμονόχορτο φρέσκο πολύ ψιλοκομμένο
1 κ. σ. χυμό πορτοκαλιού
2 κ. σ. χυμό λάιμ
1 κ. σ. χυμό ντομάτας
1 κ. γλ. κορίανδρου
1 κ. γλ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
- Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
- Στη συνέχεια αλείψτε με το πινέλο τα ψάρια και βάλτε τα πάνω στη ζεσταμένη πλάκα ψησίματος ή σε ταψί στο φούρνο.
- Ψήστε τα ψάρια και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσει και να ψηθεί μέχρι μέσα.
- Στη συνέχεια περιχύνετε το μίγμα πάνω στα ψάρια, κλείνετε το φούρνο και τα αφήνετε για 5-10 λεπτά μέχρι το μίγμα να νοστιμίσει το φαγητό σας.
Σερβίρετε αμέσως!