Ψάρια με αβοκάντο και μάνγκο

Συντάκτης: Κώστας Περίκος

Ψάρια με αβοκάντο και μάνγκοΕτοιμάστε μια ιδιαίτερη σάλτσα για να ψάρια σας με αβοκάντο, μάνγκο, μυρωδικά και εσπεριδοειδή.

Υλικά

1 κιλό ψάρια

5 μέτριες ντομάτες ψιλοκομμένες

1 μεγάλο μάνγκο ψιλοκομμένο

1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1/2 μέτριο αβοκάντο ψιλοκομμένο

1 φύλλο φρέσκο πολύ ψιλοκομμένο

1 κ. γλ. λεμονόχορτο φρέσκο πολύ ψιλοκομμένο

1 κ. σ. χυμό πορτοκαλιού

2 κ. σ. χυμό λάιμ

1 κ. σ. χυμό ντομάτας

1 κ. γλ. κορίανδρου

1 κ. γλ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένος

Εκτέλεση

  • Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
  • Στη συνέχεια αλείψτε με το πινέλο τα ψάρια και βάλτε τα πάνω στη ζεσταμένη πλάκα ψησίματος ή σε ταψί στο φούρνο.
  • Ψήστε τα ψάρια και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσει και να ψηθεί μέχρι μέσα.
  • Στη συνέχεια περιχύνετε το μίγμα πάνω στα ψάρια, κλείνετε το φούρνο και τα αφήνετε για 5-10 λεπτά μέχρι το μίγμα να νοστιμίσει το φαγητό σας.

Σερβίρετε αμέσως!

Συντάκτης: Κώστας Περίκος,

Influence:

Η μαγειρική είναι πάνω απ’ όλα υπόθεση αγάπης. Μαγειρεύοντας και αναλισκόμενος κανείς μέσα σε κρεμμύδια και σκόρδα…