Ομελέτα με λαζάνια

Συντάκτης: Άννα Φρύνη

Ομελέτα με λαζάνιαΑν σας έχουν περισσέψει λαζάνια στο ψυγείο, χωρίς σάλτσα, μην τα πετάξετε. Μπορείτε να φτιάξετε μια ωραιότατη ομελέτα και να δώσετε νέα πνοή στο φαγητό της προηγούμενης ημέρας. Δείτε πώς…

Υλικά

-μισό πιάτο λαζάνια μαγειρεμένα

-3 αυγά

-μισό κρεμμύδι

-1 κύβο λαχανικών

-1 καρότο

-1 ντομάτα

-τριμμένο τυρί

-σκόρδο σε σκόνη

-πιπέρι

-ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι.

Καθαρίζετε και τρίβετε το καρότο στον τρίφτη.

Καθαρίζετε τη ντομάτα και την κόβετε σε πολύ μικρά κομματάκια

Ψιλοκόβετε τα λαζάνια που έχουν περισσέψει.

Αναμιγνύετε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη γαβάθα μαζί με τα αυγά.

Ρίχνετε το σκόρδο και το πιπέρι.

Τρίβετε από πάνω τον κύβο λαχανικών και ανακατεύετε καλά το μίγμα.

Ζεσταίνετε το λάδι στο τηγάνι και ρίχνετε το μίγμα να ψηθεί σε χαμηλή φωτιά.

Αναποδογυρίζετε την ομελέτα και μόλις ροδίσει καλά και από τις 2 πλευρές σερβίρετε!

Το νέο σας εντυπωσιακό φαγητό είναι έτοιμο!

Συντάκτης: Άννα Φρύνη,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.