Μοσχάρι κατσαρόλας με τα …πάντα!
Μπόλικα καλούδια από το περιβόλι θα χρειαστείτε για να ολοκληρώσετε αυτή τη συνταγή αλλά αξίζει τον κόπο. Μοσχαράκι, ζαρζαβατικά και λίγη υπομονή (περίπου 3 ώρες) θα σας δώσουν ένα πλήρες φαγητό για ένα μεγάλο τραπέζι.
ΥΛΙΚΑ
3 κούπες μοσχαράκι σε κομμένο σε κύβους
1 κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
8 μεγάλες πατάτες, αποφλοιωμένες και κομμένες σε κύβους
2 κούπες καρότα κομμένα σε ροδέλες
2 κούπες σέλινο, κομμένο σε ροδέλες
1 κούπα τοματοχυμό
1/2 κούπα αλεύρι
1/4 κούπα μαργαρίνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα ζεστό τηγάνι στο οποίο έχετε λιώσει τη μαργαρίνη, τσιγαρίστε αφού πρώτα τα αλευρώσετε, το μοσχάρι και το κρεμμύδι.
- Μεταφέρετε το τσιγαρισμένο μοσχάρι και κρεμμύδι σε μια κατσαρόλα και ψήστε το σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες.
- Στη συνέχεια προσθέστε τα λαχανικά και 1 κούπα τοματοχυμό.
- Ψήστε για άλλη 1 ή 2 ώρες…και είναι έτοιμο
- Σερβίρετε αυτό το πιάτο με ζεστό φρέσκο ψωμί ή μικρά ψωμάκια στρογγυλά.