Μοσχάρι κατσαρόλας με τα …πάντα!

Συντάκτης: Κώστας Περίκος

Μοσχάρι κατσαρόλας με τα …πάντα!Μπόλικα καλούδια από το περιβόλι θα χρειαστείτε για να ολοκληρώσετε αυτή τη συνταγή αλλά αξίζει τον κόπο. Μοσχαράκι, ζαρζαβατικά και λίγη υπομονή (περίπου 3 ώρες) θα σας δώσουν ένα πλήρες φαγητό για ένα μεγάλο τραπέζι.

ΥΛΙΚΑ

3 κούπες μοσχαράκι σε κομμένο σε κύβους

1 κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους

8 μεγάλες πατάτες, αποφλοιωμένες και κομμένες σε κύβους

2 κούπες καρότα κομμένα σε ροδέλες

2 κούπες σέλινο, κομμένο σε ροδέλες

1 κούπα τοματοχυμό

1/2 κούπα αλεύρι

1/4 κούπα μαργαρίνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα ζεστό τηγάνι στο οποίο έχετε λιώσει τη μαργαρίνη, τσιγαρίστε αφού πρώτα τα αλευρώσετε, το μοσχάρι και το κρεμμύδι.
  • Μεταφέρετε το τσιγαρισμένο μοσχάρι και κρεμμύδι σε μια κατσαρόλα και ψήστε το σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες.
  • Στη συνέχεια προσθέστε τα λαχανικά και 1 κούπα τοματοχυμό.
  • Ψήστε για άλλη 1 ή 2 ώρες…και είναι έτοιμο
  • Σερβίρετε αυτό το πιάτο με ζεστό φρέσκο ψωμί ή μικρά ψωμάκια στρογγυλά.

Συντάκτης: Κώστας Περίκος,

Influence:

Η μαγειρική είναι πάνω απ’ όλα υπόθεση αγάπης. Μαγειρεύοντας και αναλισκόμενος κανείς μέσα σε κρεμμύδια και σκόρδα…