Μακαρόνια ογκρατέν

Συντάκτης: Κώστας Περίκος

Μακαρόνια ογκρατένΤο φαγητό σερβίρεται αμέσως μόλις γίνει! Ο συνδυασμός λιωμένου τυριού, μπέικον και ψημένης κρέμας γάλακτος αφήνει μια θεσπέσια γεύση στο στόμα μας!

Υλικά

Ένα πακέτο μακαρόνια πέννες

150 γρ. κεφαλοτύρι

150 γρ. κασέρι

150 γρ. γκούντα

Μπέικον (όσο θέλετε)

500 ml κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

  • Βράζουμε τις πέννες, παράλληλα τρίβουμε τα τυριά μέσα σε ένα μεγάλο μπολ και κόβουμε το μπέικον σε κομματάκια.
  • Αφού σουρώσετε τις πέννες τις τοποθετείτε σε ένα ταψί μαζί με τα τυριά και το μπέικον.
  • Ανακατεύετε και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.
  • Το βάζουμε στο φούρνο στους 200οC και ανακατεύουμε 2 φορές.
  • Αφήνουμε να κάνει κρούστα χωρίς να έχει πήξει τελείως.

Συντάκτης: Κώστας Περίκος,

Influence:

Η μαγειρική είναι πάνω απ’ όλα υπόθεση αγάπης. Μαγειρεύοντας και αναλισκόμενος κανείς μέσα σε κρεμμύδια και σκόρδα…