Αρνίσια παϊδάκια σχάρας με γκρέιπ-φρουτ, μέλι και ξινόγαλα

Συντάκτης: Κώστας Περίκος

Παϊδάκια αρνίσια με ethnik διάθεση και ξεχωριστή γεύση από τη γλυκόξινη μαρινάτα. Μια συνταγή που αποκλείεται να σας φανεί βαρετή, όπως κι αν μαγειρευτεί, είτε στο γκριλ είτε σε ψησταριά…

ΥΛΙΚΑ για 2-3 άτομα

1 κιλό παϊδάκια

χυμό από 3 γκρέιπ-φρουτ

2 κουταλάκια του γλυκού μέλι

8 κουταλάκια του γλυκού ξινόγαλα

αλάτι

πιπέρι

EΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζετε σε μικρή κατσαρόλα το χυμό από τα γκρέιπφρουτ και το μέλι 7'-8'.
  • Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι και το ξινόγαλα.
  • Βάζετε τα παϊδάκια στη μαρινάτα 1 ώρα.
  • Στη συνέχεια, τα ψήνετε στη σχάρα και τα σερβίρετε με άφθονη πράσινη σαλάτα

Συντάκτης: Κώστας Περίκος,

Influence:

Η μαγειρική είναι πάνω απ’ όλα υπόθεση αγάπης. Μαγειρεύοντας και αναλισκόμενος κανείς μέσα σε κρεμμύδια και σκόρδα…