Μακαρονάδα ελληνική στο φούρνο
Μια μακαρονάδα με γνήσιο ελληνικό χρώμα. Ντομάτα, ελιές, ρίγανη και φέτα. Με τα υλικά της χωριάτικης ο σεφ Δημήτρης Οχτάρας μας προτείνει μια φανταστική μακαρονάδα στο φούρνο. Τόσο γευστική!!!
Υλικά
(για 2 άτομα)
• 250 γραμμ. μακαρόνια
• 2 ντομάτες τριμμένες
• 125 γραμμ. φέτα
• 2 κουτ. σούπας ρίγανη
• 50 γραμμ. ελιές σε ροδέλες
Τρόπος παρασκευής
1. Αφού έχετε βράσει τα μακαρόνια, τα στρώνετε σε αλουμινόχαρτο (μπορείτε να βάλετε χωριστά, μερίδα μερίδα).
2. Τρίβετε την ντομάτα πάνω από τα μακαρόνια, απλώνετε τη φέτα, τις ελιές και τη ρίγανη, αλατίζετε ελαφρά, κλείνετε το αλουμινόχαρτο σαν πουγκάκι και το βάζετε για 10 λεπτά στο φούρνο στους 180ο C.
3. Όταν είναι έτοιμο, ανοίγετε το αλουμινόχαρτο και αρωματίζετε με φρέσκο ελαιόλαδο.
Καλή σας όρεξη…