Φιλέτο στο φούρνο
Η παρακάτω συνταγή είναι χρήσιμη κυρίως γι’ αυτούς που δεν κατέχουν ιδιαίτερα τη μαγειρική τέχνη! Σας παρουσιάζουμε βήμα-βήμα πώς να μαγειρέψετε ένα φιλέτο βοδινό!
Υλικά
1 κιλό φιλέτο βοδινό
1/2 φλυτζάνια τσαγιού λάδι
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Βάζετε το λάδι σε ένα τηγάνι μέχρι να ζεσταθεί πολύ καλά.
- Aλατοπιπερώνετε το φιλέτο και το βάζετε στο τηγάνι.
- Το σοτάρετε και από τις δυο μεριές μέχρι να αλλάξει το χρώμα του φιλέτου, να γίνει καφέ.
- Στη συνέχεια το τοποθετείτε σε ένα ταψάκι μαζί με το λάδι του και το βάζετε σε δυνατό φούρνο να ψηθεί για 15 – 20 λεπτά περίπου.
- Κατά διαστήματα το περιβρέχετε με το ζουμί του.
Tip: Μπορείτε να το σερβίρετε με ό,τι θέλετε!