Φιλέτο στο φούρνο

Συντάκτης: Κώστας Περίκος

Φιλέτο στο φούρνοΗ παρακάτω συνταγή είναι χρήσιμη κυρίως γι’ αυτούς που δεν κατέχουν ιδιαίτερα τη μαγειρική τέχνη! Σας παρουσιάζουμε βήμα-βήμα πώς να μαγειρέψετε ένα φιλέτο βοδινό!

Υλικά

1 κιλό φιλέτο βοδινό

1/2 φλυτζάνια τσαγιού λάδι

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  • Βάζετε το λάδι σε ένα τηγάνι μέχρι να ζεσταθεί πολύ καλά.
  • Aλατοπιπερώνετε το φιλέτο και το βάζετε στο τηγάνι.
  • Το σοτάρετε και από τις δυο μεριές μέχρι να αλλάξει το χρώμα του φιλέτου, να γίνει καφέ.
  • Στη συνέχεια το τοποθετείτε σε ένα ταψάκι μαζί με το λάδι του και το βάζετε σε δυνατό φούρνο να ψηθεί για 15 – 20 λεπτά περίπου.
  • Κατά διαστήματα το περιβρέχετε με το ζουμί του.

Tip: Μπορείτε να το σερβίρετε με ό,τι θέλετε!

Συντάκτης: Κώστας Περίκος,

Influence:

Η μαγειρική είναι πάνω απ’ όλα υπόθεση αγάπης. Μαγειρεύοντας και αναλισκόμενος κανείς μέσα σε κρεμμύδια και σκόρδα…