Φιλετάκια κοτόπουλο με μεξικάνικη σάλτσα
Βρισκόμαστε στην αρχή της εβδομάδας και έχετε ανάγκη από χαμηλά λιπαρά, πρωτεΐνη και ενέργεια. Το κοτόπουλο πλούσιο σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας είναι μία από τις καλύτερες επιλογές. Με χαμηλή τιμή, αλλά υψηλή διατροφική αξία, είναι ένα τρόφιμο αγαπητό παγκοσμίως και μαγειρεύεται με διάφορους τρόπους. Φιλετάκια κοτόπουλο με μεξικάνικη σάλτσα πρόκειται να αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα στο τραπέζι σας. Εμείς θα σας συμβουλέψουμε να επιλέξετε τα ελευθέρας βοσκής ή τα βιολογικά για μία μοναδική γεύση. Σας αποκαλύπτουμε μοναδικά μυστικά που θα απογειώσουν τη μαγειρική σας.
Υλικά
2 πακέτα κοτόπουλο φιλέτο
5 κρεμμύδια
2 πράσινα πιπέρια
2 κόκκινα πιπέρια
Μπαχαρικά κοτόπουλου, σκόρδο, μαύρο πιπέρι
Χυμός ντομάτας (με κομμάτια ντομάτας)
1 1/2 barbeque sauce
Εκτέλεση
- Βάζετε το κοτόπουλο σε σιγανή φωτιά και αρχίζετε να το σοτάρετε, ενώ ταυτόχρονα σε άλλο τηγάνι σοτάρετε τα κρεμμύδια μαζί με τα πιπέρια.
- Μόλις αρχίσουν να ψήνονται, προσθέτετε λίγο σκόρδο και λίγο μαύρο πιπέρι (μπαχαρικά κοτόπουλου μόνο στο κοτόπουλο).
- Όταν τελειώσουν τα βάζετε όλα μαζί, προσθέτετε τις ντομάτες, την barbeque sauce και λίγο νερό.
- Τα ανακατεύετε όλα μαζί, προσθέτετε λίγο αλάτι και τα αφήνετε στη φωτιά μέχρι να βράσουν καλά.
- Συνδυάζονται περίφημα με ρύζι στο οποίο και πάλι βάζουμε μπαχαρικά κοτόπουλου (τέλειο συνοδευτικό είναι και τα πιτάκια Tortillas, τα οποία συνδυάζονται άψογα με τη σος).