Cheesecake με White Gold πρωτεΐνη

Συντάκτης: Flowmagazine

Έχεις πεθυμήσει μια συγκεκριμένη white gold μπάρα σοκολάτας; Αυτό το cheesecake θα σε καλύψει απόλυτα.

Με την White Gold Impact Whey πρωτεΐνη μπορείς να έχεις ένα φανταστικό σέικ πρωτεΐνης, αλλά τι θα έλεγες για ένα κρεμώδες cheesecake; Δεν υπάρχει καμία σύγκριση να ξέρεις. Αυτή η συνταγή είναι έτοιμη σε μόλις τέσσερα βήματα και δεν απαιτεί ψήσιμο ή οποιοδήποτε άλλη ταλαιπωρία. Επιπλέον, περιέχει και 36γρ. πρωτεΐνης και μόλις 330 θερμίδες. Ιδανικό για όταν λαχταράς κάτι γλυκό.

Για μία μερίδα θα χρειαστείς:

cheesecake-me-white-gold-proteinh

Συστατικά

2 μπισκότα digestive

1 scoop πρωτεΐνης Ιmpact Whey Protein (White Gold)

75 γρ. γιαούρτι με 0% λιπαρά

50 γρ. τυρί κρέμα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά

1 κ.σ. άλειμμα πρωτεΐνης λευκής σοκολάτας (λιωμένο)

Οδηγίες

  1. Θρυμμάτισε τα μπισκότα μέχρι να σχηματίσουν μια σταθερή βάση στον πάτο ενός ποτηριού, ανακάτεψε με λίγο γάλα αν χρειαστεί και στη συνέχεια τοποθέτησε το στο ψυγείο για 10-15 λεπτά.
  2. Συνδύασε τη σκόνη πρωτεΐνης, το γιαούρτι και το τυρί κρέμα και στη συνέχεια, στρώσε τα πάνω από τη βάση μπισκότου.
  3. Βάλε το cheesecake στο ψυγείο για 30 λεπτά ή μέχρι να σφίξει.
  4. Λιώσε το άλειμμα πρωτεΐνης στο φούρνο μικροκυμάτων, πριν το περιχύσεις πάνω από το κρύο cheesecake σου και τοποθέτησέ το ξανά στο ψυγείο για μια ώρα ή μέχρι να σκληρύνει η πρωτεϊνική επάλειψη.

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…