Τα φρούτα συνήθως δεν είναι γνωστά για το υψηλό περιεχόμενο πρωτεΐνης σε σύγκριση με άλλες τροφικές ομάδες όπως τα κρέατα …
Cheesecake με White Gold πρωτεΐνη
Έχεις πεθυμήσει μια συγκεκριμένη white gold μπάρα σοκολάτας; Αυτό το cheesecake θα σε καλύψει απόλυτα.
Με την White Gold Impact Whey πρωτεΐνη μπορείς να έχεις ένα φανταστικό σέικ πρωτεΐνης, αλλά τι θα έλεγες για ένα κρεμώδες cheesecake; Δεν υπάρχει καμία σύγκριση να ξέρεις. Αυτή η συνταγή είναι έτοιμη σε μόλις τέσσερα βήματα και δεν απαιτεί ψήσιμο ή οποιοδήποτε άλλη ταλαιπωρία. Επιπλέον, περιέχει και 36γρ. πρωτεΐνης και μόλις 330 θερμίδες. Ιδανικό για όταν λαχταράς κάτι γλυκό.
Για μία μερίδα θα χρειαστείς:
Συστατικά
2 μπισκότα digestive
1 scoop πρωτεΐνης Ιmpact Whey Protein (White Gold)
75 γρ. γιαούρτι με 0% λιπαρά
50 γρ. τυρί κρέμα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά
1 κ.σ. άλειμμα πρωτεΐνης λευκής σοκολάτας (λιωμένο)
Οδηγίες
- Θρυμμάτισε τα μπισκότα μέχρι να σχηματίσουν μια σταθερή βάση στον πάτο ενός ποτηριού, ανακάτεψε με λίγο γάλα αν χρειαστεί και στη συνέχεια τοποθέτησε το στο ψυγείο για 10-15 λεπτά.
- Συνδύασε τη σκόνη πρωτεΐνης, το γιαούρτι και το τυρί κρέμα και στη συνέχεια, στρώσε τα πάνω από τη βάση μπισκότου.
- Βάλε το cheesecake στο ψυγείο για 30 λεπτά ή μέχρι να σφίξει.
- Λιώσε το άλειμμα πρωτεΐνης στο φούρνο μικροκυμάτων, πριν το περιχύσεις πάνω από το κρύο cheesecake σου και τοποθέτησέ το ξανά στο ψυγείο για μια ώρα ή μέχρι να σκληρύνει η πρωτεϊνική επάλειψη.