Λιγκουίνι με ντοματίνια

Συντάκτης: Λορένα Μέμα

Ζυμαρικά με ντοματίνια, λουκάνικα, πιπεριά. Τι δεν έχει αυτή η συνταγή. Μαγειρέψτε τα υλικά σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες και είναι έτοιμο να το απολαύσει όλη η οικογένεια!

Υλικά

1 πακέτο λινγκουίνι
6 ντοματίνια
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 ματσάκι μαϊντανό

1 λουκάνικο κομμένο σε λεπτές λωρίδες

1 πιπεριά πράσινη

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  • Βράζετε τα ζυμαρικά για 10′ σε αλατισμένο νερό.
  • Σοτάρετε στο τηγάνι το σκόρδο.
  • Προσθέτετε την πιπεριά σε μικρές λωρίδες
  • Στη συνέχεια ρίχνετε τα ντοματίνια αφού τα έχετε κόψει στη μέση και το λουκάνικο.
  • Τα αφήνετε μέχρι να μαλακώσουν.
  • Προς το σβήσιμο προσθέτετε και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
  • Αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά
  • Σουρώνετε τα ζυμαρικά, προσθέτετε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και τα σερβίρετε με τη σάλτσα

Συντάκτης: Λορένα Μέμα,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.