Σούπερ αντιοξεδωτική σαλάτα με παντζάρια και μήλο

Συντάκτης: Λορένα Μέμα

Ένας πρωτότυπος συνδυασμός πλούσιος σε βιταμίνες και φυλλικό οξύ που θα σας χορτάσει, και το κυριότερο έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Επιλέξτε το ως τελευταίο γεύμα της ημέρας ή συνοδέψτε το με φιλέτο κοτόπουλο αν το επιθυμείτε για μεσημεριανό γεύμα.

Υλικά

4 μέτρια παντζάρια

1 μήλο

1/4 φλ. ελαιόλαδο ή λάδι αβοκάντο

1/4 φλ. ξίδι

1 κ. γλ. σόγια σος

Αλατοπίπερο

Εκτέλεση

  • Βράζετε και καθαρίζετε τα παντζάρια.
  • Τα κόβετε σε μεσαία κομμάτια.
  • Πλένετε πολύ καλά ένα μήλο και το κόβετε στο ίδιο μέγεθος με τα παντζάρια.
  • Αλατοπιπερώνετε.
  • Προσθέτετε το λάδι, το ξύδι, τη σόγια σος.
  • Ανακατεύετε πολύ καλά, και καλή σας όρεξη.

Συντάκτης: Λορένα Μέμα,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.