Σούπερ αντιοξεδωτική σαλάτα με παντζάρια και μήλο
Ένας πρωτότυπος συνδυασμός πλούσιος σε βιταμίνες και φυλλικό οξύ που θα σας χορτάσει, και το κυριότερο έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Επιλέξτε το ως τελευταίο γεύμα της ημέρας ή συνοδέψτε το με φιλέτο κοτόπουλο αν το επιθυμείτε για μεσημεριανό γεύμα.
Υλικά
4 μέτρια παντζάρια
1 μήλο
1/4 φλ. ελαιόλαδο ή λάδι αβοκάντο
1/4 φλ. ξίδι
1 κ. γλ. σόγια σος
Αλατοπίπερο
Εκτέλεση
- Βράζετε και καθαρίζετε τα παντζάρια.
- Τα κόβετε σε μεσαία κομμάτια.
- Πλένετε πολύ καλά ένα μήλο και το κόβετε στο ίδιο μέγεθος με τα παντζάρια.
- Αλατοπιπερώνετε.
- Προσθέτετε το λάδι, το ξύδι, τη σόγια σος.
- Ανακατεύετε πολύ καλά, και καλή σας όρεξη.