Σάντουιτς με μπριζόλα
Μια παγωμένη μπύρα είναι η ιδανική επιλογή για να συνοδέψεις το σάντουιτς με το χούμους και την ψημένη μπριζόλα!
Υλικά
1 αγγούρι κομμένο σε φέτες
1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
3 μικρές ντομάτες κομμένες σε φέτες
4 μικρές μπριζόλες
Μαρούλι
1 μεγάλο κουλούρι ή μπαγκέτα
Χούμους κόλιανδρου
½ φλ. χούμους
¼ φλ. ξινόγαλο
1 κ.γλ. φρέσκο ψιλοκομμένο κόλιανδρο
Τα ανακατεύετε όλα μαζί σε ένα μπόλ.
Εκτέλεση
- Σοτάρετε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και τις ντομάτες μέχρι να μαλακώσουν.
- Σε ένα άλλη αντικολλητικό τηγάνι ψήνετε τις μπριζόλες (ανάλογα με την αρέσκειά σας) και από τις δύο πλευρές.
- Ανοίγετε το κουλούρι ή την μπαγκέτα σας, τη ζεσταίνετε πάνω στην τοστιέρα μέχρι να τραγανίσει απ’ έξω.
- Αλείψτε πρώτα με το χούμους κόλιανδρου, τοποθετείστε τα φύλλα μαρουλιού, το κρεμμύδι, την ντομάτα, το αγγούρι και τέλος την μπριζόλα.
Το γεύμα σας είναι έτοιμο!