Σάντουιτς με μπριζόλα

Συντάκτης: Κώστας Περίκος

Σάντουιτς με μπριζόλαΜια παγωμένη μπύρα είναι η ιδανική επιλογή για να συνοδέψεις το σάντουιτς με το χούμους και την ψημένη μπριζόλα!

Υλικά

1 αγγούρι κομμένο σε φέτες

1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες

3 μικρές ντομάτες κομμένες σε φέτες

4 μικρές μπριζόλες

Μαρούλι

1 μεγάλο κουλούρι ή μπαγκέτα

Χούμους κόλιανδρου

½ φλ. χούμους

¼ φλ. ξινόγαλο

1 κ.γλ. φρέσκο ψιλοκομμένο κόλιανδρο

Τα ανακατεύετε όλα μαζί σε ένα μπόλ.

Εκτέλεση

  • Σοτάρετε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και τις ντομάτες μέχρι να μαλακώσουν.
  • Σε ένα άλλη αντικολλητικό τηγάνι ψήνετε τις μπριζόλες (ανάλογα με την αρέσκειά σας) και από τις δύο πλευρές.
  • Ανοίγετε το κουλούρι ή την μπαγκέτα σας, τη ζεσταίνετε πάνω στην τοστιέρα μέχρι να τραγανίσει απ’ έξω.
  • Αλείψτε πρώτα με το χούμους κόλιανδρου, τοποθετείστε τα φύλλα μαρουλιού, το κρεμμύδι, την ντομάτα, το αγγούρι και τέλος την μπριζόλα.

Το γεύμα σας είναι έτοιμο!

Συντάκτης: Κώστας Περίκος,

Influence:

Η μαγειρική είναι πάνω απ’ όλα υπόθεση αγάπης. Μαγειρεύοντας και αναλισκόμενος κανείς μέσα σε κρεμμύδια και σκόρδα…