Κεφτέδες

Συντάκτης: Κώστας Περίκος

ΚεφτέδεςΤα κλασικά κεφτεδάκια που μπορείς να φτιάξεις και χωρίς τη βοήθεια της μαμάς! Οι τρόποι σερβιρίσματος είναι ανάλογα με τις προτιμήσεις, ακόμα και σκέτα με μια πλούσια σαλάτα εποχής!

Υλικά

1 κιλό κιμά χοιρινό

200 γρ. ψωμί τριμμένο

2 αυγά

1 μεγάλο κρεμμύδι

1 κ. γλ. αλάτι

1 κ. γλ. ρίγανη

1 κ. γλ. κοφτό πιπέρι

1 κ. γλ. κύμινο

Εκτέλεση

  • Μουσκεύετε το ψωμί στο νερό.
  • Σε ένα μπολ προσθέτετε όλα τα υλικά και ζυμώνετε πολύ καλά.
  • Βάζετε το μείγμα στο ψυγείο για μισή ώρα.
  • Ύστερα τα πλάθετε σε ότι σχήμα θέλετε και τα τηγανίζετε σε καυτό λάδι.
  • Τα τοποθετείτε σε ρηχό πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Συντάκτης: Κώστας Περίκος,

Influence:

Η μαγειρική είναι πάνω απ’ όλα υπόθεση αγάπης. Μαγειρεύοντας και αναλισκόμενος κανείς μέσα σε κρεμμύδια και σκόρδα…