Σαλάτα Μεσογείου

Συντάκτης: Κώστας Περίκος

Σαλάτα ΜεσογείουΤο iceberg είναι είδος μαρουλιού αρκετά τραγανό που συνδυάζεται εξίσου εύκολα. Σε συνδυασμό με τη ρόκα και τις σταφίδες μετατρέπεται σε μια γευστική σαλάτα με ελαφρώς γλυκιά φυσική γεύση.

Υλικά:

Μαρούλι iceberg

Ρόκα

Πιπεριά κόκκινη σε ροδέλες

100 γρ. φέτα

1/2 ποτήρι σταφίδες

1/2 ποτήρι πινόλια

Ελαιόλαδο

Ξύδι βαλσάμικο

Δυόσμος αποξηραμένο

Εκτέλεση

  • Καθαρίζετε πολύ καλά το μαρούλι, τη ρόκα και την πιπεριά.
  • Παίρνετε μια μεγάλη σαλατιέρα και προσθέτετε τα υλικά μας μέσα.
  • Στη συνέχεια ρίχνετε το ελαιόλαδο μαζί με το ξύδι και ανακατεύετε απαλά.
  • Πασπαλίζετε με αποξηραμένο δυόσμο που θα δώσει ένα απίστευτο υπέροχο άρωμα στη σαλάτα.

Είναι έτοιμο να σερβιριστεί!

Tip: Μπορείτε να αντικαταστήσετε τις σταφίδες με κάποιο άλλο αποξηραμένο φρούτο!

Συντάκτης: Κώστας Περίκος,

Influence:

Η μαγειρική είναι πάνω απ’ όλα υπόθεση αγάπης. Μαγειρεύοντας και αναλισκόμενος κανείς μέσα σε κρεμμύδια και σκόρδα…