Ντιπ πιπεριάς σε 5 λεπτά

Συντάκτης: Flowmagazine

Ψάχνετε μια συνταγή για ντιπ για να το σερβίρετε μαζί με τα κρεατικά στο τραπέζι σας; Μην ψάχνετε άλλο και χάνετε το χρόνο σας. Αυτή εδώ η συνταγή για ντιπ πιπεριάς θα σας ξετρελάνει. Είναι πάρα πολύ απλή και όμως έχει απίστευτη γεύση. Συνοδεύει τέλεια ψητά κρέατα στο κυριακάτικο τραπέζι. Μπορείτε όμως να το ετοιμάζετε και για πάρτυ ή χαλαρή βραδιά με ταινίες καθώς είναι ιδανικός συνδυασμός με πατατάκια και άλλα finger food. Απλά δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.

8 Μερίδες

Υλικά συνταγής

  • 2 πιπεριές Φλωρίνης
  • 250 γρ φέτα
  • 250 γρ γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση συνταγής

Το ντιπ πιπεριάς είναι από τις συνταγές που δε χρειάζονται πολλά-πολλά.

Ουσιαστικά το μόνο που χρειάζεται είναι να αλέσουμε καλά τις πιπεριές στο μούλτι.

Σκοπός είναι οι πιπεριές να γίνουν λιώμα, ώστε να μην υπάρχουν χοντρά κομματάκια πιπεριάς στο ντιπ μας.

Ύστερα, μέσα στο μούλτι προσθέτουμε και τη φέτα και “χτυπάμε” το μείγμα λίγο μέχρι να λιώσει το τυρί.

Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο και το δυόσμο και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το ντιπ μια ομοιόμορφη κρέμα.

Όπως σας υποσχέθηκα, το ντιπ πιπεριάς είναι έτοιμο για σερβίρισμα σε λιγότερο από 5 λεπτά!

Βάλτε το σε ένα μπολάκι και σερβίρετε στο τραπέζι. Είτε με κρέας, είτε με πατάτες είτε απλά με ψωμί, είναι ιδανικός συνδυασμός. Θα γλείφετε και τα δάχτυλά σας με αυτό το ντιπ!

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…