Ζεστή κρέμα σοκολάτα
Μια συνταγή από τις καλύτερες του διαγωνισμού «Jamie Oliver- Γλυκό στο πι και φι». Η νικήτρια του διαγωνισμού κατόπιν κλήρωσης και αναγνώστριά μας, Δώρα Μπαρμπαρέσου, μοιράζεται τη δική της πρόταση για το πιο γρήγορο και εύκολο γλυκό, όπως λέει και η ίδια.
ΥΛΙΚΑ
Για μια μερίδα:
2 κουταλάκια του γλυκού κορν φλαουρ
2-4 κομμάτια σπασμένη κουβερτούρα
λίγη ζάχαρη (αν επιθυμείτε)
1 ποτήρι γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα φλιτζάνι ζεσταίνετε το μισό και παραπάνω ποτήρι γάλα, αφήνετε να λιώσει μέσα εκεί η κουβερτούρα και προσθέτετε τη ζάχαρη.
- Στο υπόλοιπο ποτήρι γάλα, βάζετε το κορν φλαουρ και το χτυπάτε με ένα κουταλάκι μέχρι να λιώσει.
- Όταν βράσει το γάλα, ρίχνετε το υπόλοιπο γάλα, ανακατεύετε και έτοιμο!